Η ειδική έκδοση Edition 1 της νέας Mercedes AMG GT με σήμα κατατεθέν τα πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακονήματα θα κλέψει την παράσταση στο Παρίσι.

Η Mercedes παραμένει πιστή στην παράδοση να παρουσιάζει κατά το λανσάρισμα ενός νέου μοντέλου της μία ειδική έκδοση. Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε η σπορ AMG GT, που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2015 ταυτόχρονα με την ειδική έκδοση Edition 1. Σήμα κατατεθέν της τελευταίας θα αποτελούν τα εντυπωσιακότερα αεροδυναμικά βοηθήματα και ιδιαίτερα η σταθερή πίσω αεροτομή.

Η Mercedes AMG Edition 1 θα λάμψει για πρώτη φορά τις επόμενες ημέρες στην Έκθεση του Παρισιού και θα ξεχωρίζει μεταξύ άλλων από το σπόιλερ της μάσκας, τα εντονότερα κατώφλια και το αναβαθμισμένο αεροδυναμικό κιτ. Να σημειώσουμε, ότι όλα είναι φτιαγμένα από ανθρακονήματα, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση θα εφοδιάζεται με ειδικές ζάντες δέκα ακτίνων και θα προσφέρεται σε μία γκάμα αποκλειστικών χρωμάτων.

Στο εσωτερικό προβλέπονται μία πλακέτα στο τιμόνι με την επιγραφή Edition 1, καθώς επίσης χρωματικές πινελιές στα όργανα.

 

Πηγή: gazzetta.gr