Δεν πρόλαβαν να βγουν στην αγορά τα πανάκριβα εισιτήρια για τον σπουδαίο πυγμαχικό αγώνα του Φλόιντ Μέιγουεδερ με τον Μάνι Πακιάο και εξαφανίστηκαν μέσα σε μόλις λίγη ώρα.

Περισσότερα...

Ο κ. Ανδρεσάκης Παναγιώτης όπου είναι Προπονητής καράτε στην ομάδα «Θεοκλής ο Χαλκιδεύς» στη Κάνηθο , μίλησε στον Evripofm και στο matiestaspor για το τριήμερο φεστιβάλ Ολυμπιακών Αθλημάτων καθώς και για το ότι οι γονείς δεν πρέπει να απωθούν τα παιδιά από τις πολεμικές τέχνες

Περισσότερα...

Εκτός προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων φαίνεται πως θα μείνει ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα. Αυτό αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία αφήνει έξω από τα 25 βασικά αθλήματα την Πάλη προκειμένου να ελευθερωθούν θέσεις για νέα αθλήματα...

Περισσότερα...

Τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά στην σπάθη γυναικών ξιφασκίας γνώρισε η Βασιλική Βουγιούκα, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Η Ελληνίδα οπλομάχος, μολονότι είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα της με την Κιμ Τζιγεόν, γνώρισε εν τέλει την ήττα με 15-12 από την Νοτιοκορεάτισσα αντίπαλό της, κι έτσι έμεινε εκτός συνέχειας.

Περισσότερα...

Παιδικό του απωθημένο είναι να γνωρίσει τον Mike Tyson, είναι της άποψης είτε κάνεις κάτι καλά ή μην το κάνεις καθόλου, ενώ θεωρεί ότι τα πάντα αποκτούν μια διαφορετική δυναμική όταν ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος από το καμπανάκι στο ρινγκ. Ο λόγος για τον Μιχάλη Zαμπίδη, ο οποίος στο πλαίσιο του φετινού Iron Challenge 3 θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Φαντί Μερτζά (The Beast). Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κλειστό του Ελληνικού και όπως δήλωσε μιλώντας στο protothema.gr σκοπός του είναι να υπερασπιστεί τον τίτλο του αλλά και να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην εθνική ανάταση των Ελλήνων.

Περισσότερα...