Η εφορία κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος θα ήθελε να ευχηθεί καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στους Παμπαίδες και Παγκορασίδες της αγωνιστικής ομάδας, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Παμπαίδων-Παγκορασίδων ΑΒ που θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ αυτό το ΠΣΚ, 2-4 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα...

Ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος καταδικάζει κάθε αντιαθλητική συμπεριφορά, που στρέφεται ενάντια στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας.

Περισσότερα...

Την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου,  θα διεξαχθούν  στη γέφυρα Ευρίπου (παλαιά  γέφυρα Χαλκίδας) το 19ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ Παίδων-Κορασίδων /Εφήβων –Νεανίδων /Ανδρών-Γυναικών και το 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε- Καγιάκ Σλάλομ  (μικρές κατηγορίες  8-14 ετών).

Περισσότερα...

Σε άλλη μία διοργάνωση συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ. δείχνοντας τη μεθοδική δουλεία που πραγματοποιείται στο κολυμβητικό τμήμα.

Περισσότερα...

Το τριήμερο που μας πέρασε 8-9-10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το 4Ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΗΡΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ τόσο σε αγωνιστικές όσο και σε προαγωνιστικές με την συμμετοχή 1000 και πλέον αθλητών από την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Η Κ.Ο.Ε στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Κολύμβησης, υλοποιεί το πρόγραμμα Επίλεκτων κολυμβητών-τριών και για την περίοδο 2017-18, ηλικίας 12-13-14-15 ετών, γεννηθέντων τα έτη 2003-04-05-06, για ολόκληρη τη χώρα.

Περισσότερα...

Τις 13 αθλήτριες που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών στο Κρέφελντ για τον αγώνα με τη Γερμανία, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, με την ολοκλήρωση του διήμερου καμπ προετοιμασίας .

Περισσότερα...

Έκανε το καθήκον της η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών και στο δεύτερο παιχνίδι της στον όμιλο της προκριματικής φάσης του World League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέρασε νικηφόρα από το Νόβακι, καθώς επιβήθηκε με 16-10 της Σλοβακίας και έκανε σχετικά εύκολα το "2 στα 2" (έχει κερδίσει και στον Πειραιά τη Ρουμανία) και μπαίνει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση, η οποία φαίνεται πως θα κριθεί στα δυο παιχνίδια της με την ισχυρή αντίπαλο στον όμιλο, την Ουγγαρία .

Περισσότερα...

Μεγάλη προσέλευση φαίνεται ότι θα έχει ο αγώνας canoe kayak που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα στις 19 Οκτωβρίου με τους αθλητές τις Γυάλας να αναμένεται να ξεπεράσουν τους 282 ενώ οι αθλητές της Βουλιαγμένης του 277.

Περισσότερα...

Ο ζωντανός θρύλος των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Αμερικανός κολυμβητής Μάικλ Φελπς ανακοίνωσε με μια σειρά από μηνύματά του στο twitter την Κυριακή ότι - μετά τη δεύτερη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε δέκα χρόνια - αποφάσισε να αποσυρθεί για λίγο από τις πισίνες ώστε να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα όπου, όπως λέει, θα μάθει να καταλαβαίνει καλύτερα τον εαυτό του.

Περισσότερα...

Το χάλκινο μετάλλιο στα 470 ανδρών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που φιλοξενείται στο Σανταντέρ της Ισπανίας πανηγυρίζει η ελληνική ιστιοπλοϊα. 

Περισσότερα...

Ανακοίνωση για το τριήμερο Ολυμπιακών αθλημάτων έβγαλε ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ που συμμετείχε με την αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα , εκδηλώνοντας και αυτός την ευχή του όπως και πολλοί άλλοι η διοργάνωση αυτή να καθιερωθεί.

Περισσότερα...