Διαζύγια σε... μισή ώρα

Μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος έκδοσης συναινετικών διαζυγίων, με βάση νέες ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Περισσότερα...

100.000 ευρώ για τον ύποπτο της επίθεσης στο Βερολίνο

Η Γερμανία αναζητά πυρετωδώς τον Τυνήσιο ύποπτο της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά και προσφέρει 100.000 ευρώ σε όποιον θα δώσει πληροφορίες για τη σύλληψή του. Στη Γερμανία ήρθε από την Ιταλία και όχι από την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Το ακτινίδιο είναι ένα φρούτο ιδιαίτερο στην όψη και στη γεύση αλλά και πολύ θρεπτικό. Η καταγωγή του είναι εξωτική αφού προέρχεται από τη νότια Κίνα. Το ακτινίδιο έχει χαμηλή θερμιδική αξία, καθώς ένα μέτριο ακτινίδιο αποδίδει 42 θερμίδες.

Περισσότερα...

Υψηλότερο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης σε σχέση με πέρυσι θα λάβουν οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών της χώρας σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.

Περισσότερα...

Από την πρώτη μέρα του 2017 αλλάζει άρδην ο χάρτης της κοινωνικής ασφάλισης επιφέροντας ανατροπές για χιλιάδες ασφαλισμένους και συνταξιούχους.

Περισσότερα...

Μπορεί το ύφος της έκθεσης της τρόικας για τη δημοσιονομική επίπτωση της 13η σύνταξης και των άλλων εξαγγελιών της κυβέρνησης να είναι αυστηρό, όμως το “δια ταύτα" δεν παύει να είναι θετικό. 

Περισσότερα...