Της Μαρίας Καράπα

Μαρία Καράπα: Πως σας φάνηκε η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ;

Δημήτρης Σούρας: «Απολογία η θεατρική παράσταση; Νόμιζα στην φυλακή θα είχε πάρει μαθήματα υποκριτικής, αλλά όπως αποδείχθηκε βγήκε χειρότερος ως ηθοποιός. Χρειάστηκε δέκα ώρες απολογία για να δηλώσει ότι είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος που με περίσσιο θράσος ζητάει συνεχώς συγγνώμη”. Όταν προσπάθησε να ξεγελάσει τους πάντες και έπαιζε τον ρόλο του συντετριμμένου συζύγου. Δεν έχει μετανιώσει.

Μαρία Καράπα: Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο κόσμος τον καταριέται αδίκως!

Δημήτρης Σούρας: Ο κόσμος και ξέρει και γνωρίζει και τον απεχθάνεται. Άλλωστε φάνηκε ποσό ξεδιάντροπος είναι σε όλες του εκφάνσεις του και τις θεατρικές παραστάσεις του. Μόνο που οι θεατές όλοι εμείς καταλάβαμε. Μην υποτιμά την νοημοσύνη μας.

Μαρία Καράπα: Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών γυναικοκτονίων. Θα λέγατε ότι υπάρχει κάποιος μιμητισμός πέραν των απεχθών γεγονότων;

Δημήτρης Σούρας: Καταρχήν θέλω να επισημάνω ότι μπορούμε να προλάβουμε τέτοιες δολοφονικές πράξεις όταν ενεργοποιείται η οικογένεια και τολμούμε να μιλήσουμε για την διαταραχή προσωπικότητας.

 Μαρία Καράπα: Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι της φαρμακοποιού στην Καβάλα.

 Δημήτρης Σούρας: Κα.Καράπα, αυτός ο δολοφόνος δεν είναι ένας νέος “Μπάμπης”; Ένας αδίστακτος δολοφόνος που προσπαθεί τώρα να δικαιολογήσει τι; Έχω πει και το τονίζω με όλη την δύναμη που μπορεί να έχει η φωνή, ότι η κοινωνία μας δυστυχώς ζει στον θλιβερό αστερισμό του “Συνδρόμου των Γλυκών Νερών»

 Μαρία Καράπα: Ναι αλλά κάποιοι λένε ότι είναι άρρωστοι άνθρωποι.

Δημήτρης Σούρας: Σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι άρρωστοι, οι “Μπάμπηδες” της κοινωνίας μας έχουν πλήρη επίγνωση και συνείδηση .

 Μαρία Καράπα: Τι πρέπει να γίνει για να προλάβουμε τους νέους Μπαμπηδες όπως λέτε, όταν έχουμε την φράση που επικρατεί ως φιλοσοφία «Τα εν οίκω μη εν δήμω»

 Δημήτρης Σούρας: Μαρία μου δυστυχώς έχεις δίκιο . Πράγματι στην ελληνική κοινωνία βιώνουμε εν τοις πράγμασι την φράση «τα εν οίκω μη εν δήμω.» Πρέπει να αφυπνιστεί η κοινωνία μας να μιλάνε να μην βάζουμε ξύλα στην φωτιά που σιγοκαίει και μας αφορά όλους. Αυτό πρέπει να αλλάξει ώστε να μην έχουμε άλλους “Μπάμπηδες”.