Την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν επί σκηνής, σημειώθηκε ένταση στα πρώτες σειρές του κοινού - Πρωταγωνιστές φέρονται να είναι δύο γνωστά ονόματα της τραπ σκηνής - Δείτε βίντεο
Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δύο τράπερ, κατά τη διάρκεια των Mad Music Video Awards 2022.

Την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν επί σκηνής, ξέσπασε καβγάς στις πρώτες σειρές του κοινού, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για δύο γνωστά ονόματα της τραπ σκηνής.

Στα βίντεο, οι δύο άντρες φαίνονται να ανταλλάσουν σπρωξίματα, με το πλήθος να πλησιάζει για να τους χωρίσει, μαζί με τους άνδρες που τους συνόδευαν. Πηγές που βρίσκονταν εκεί κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, αναφέρουν στο protothema.gr πως η εμφάνιση της τραγουδίστριας διεκόπη, μέχρι να λήξει ο καυγάς και η ίδια απομακρύνθηκε από τη σκηνή για λόγους ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό τη βοήθησε να κατέβει από τη σκηνή και την απομάκρυνε από το σημείο, καθώς ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοργάνωση διεκόπη ξανά στη συνέχεια, την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν στη σκηνή, καθώς σημειώθηκε και πάλι ένταση ανάμεσα σε δύο «ομάδες» της τραπ σκηνής. Η τραγουδίστρια ζήτησε από το μικρόφωνο στο κοινό να σταματήσει, ενώ τους φώναζε: «Όχι βία»