Βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στη Δυτική και μετά το μεσημέρι στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα και τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, αναμένουμε για την Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 ως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 ως 23 στη Δυτική Ελλάδα, 14 ως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι και από το μεσημέρι ισχυροί νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Ισχυροί νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Αναλυτικότερα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 ως 21 βαθμούς. Τοπικά ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αρχικά, με βροχή από το απόγευμα θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 ως 21 βαθμούς. Μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Την Τρίτη του Πάσχα θα σημειωθούν βροχές στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, ενώ σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα.

Την Τετάρτη του Πάσχα τα φαινόμενα θα είναι έντονα στα βορειοανατολικά και το βράδυ θα εξασθενίσουν. Όι άνεμοι θα φτάσουν μέχρι και τα 8 μποφόρ στα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

protothema.gr