ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ βρίσκεται η Ελληνική αστυνομία όχι μόνο για τις περιοχές που επλήγησαν αλλά και σε όλη την χώρα εν όψει της επερχομενης κακοκαιρίας .

 

Σύμφωνα με πληροφοριες του evripos 90 fm.gr απο ανώτατη πηγή του υπουργείου προστασίας του πολίτη .
Σε ότι αφορά την στερεά Ελλάδα και ειδικότερα στην Εύβοια είναι σε εξέλιξη σχέδιο συνδρομής της ΕΛΑΣ προς την περιφέρεια και τους δήμους .
Άμεση συνδρομή που αφορά στην απελευθέρωση από την κυκλοφορία δρόμων ώστε να κινηθούν απρόσκοπτα πυροσβεστικές και άλλες δυναμεις αλλά και οι πολίτες συντεταγμένα εφόσον χρειαστεί εκκένωση περιοχών λόγω πλημμυρικών φαινομένων .


Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ -ΛΙΜΝΗΣ -ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ! ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ !
Ενδεχόμενο εκκένωσης που χθες για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ανέφερε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον evripos 90fm.gr o δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ .
Εις επίρρωση των λεγόμενων του «ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ» μετά από σύσκεψη σήμερα όλων των δημοτικών κοινοτήτων παρουσία εκπροσώπων της αστυνομίας της πυροσβεστικής και του λιμενικού αποφασίστηκαν τα κάτωθι μέτρα
:
– Μηχανήματα έργου σε όλες τις κοινότητες
– Ενημέρωση των κατοίκων που διαμένουν σε επίμαχα σημεία που υπάρχει πιθανότητα εκκένωσης
– Παρεμβάσεις- οχυρώσεις που πιθανόν σώσουν ανθρώπους κ περιουσίες
-24ωρη επιφυλακή όλων
– Σε συνεργασία με την περιφέρεια διαμονή των ανθρώπων που πιθανόν να χρειαστεί να μετακινηθούν

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι επιτελείς των κατά τόπους αστυνομικών περιφερειών είναι σε συνεχή επαφή με την Τοπική Αυτοδιοίκηση . Ενημερώνουν δε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ για την υφιστάμενη κατάσταση και τα ΑΝΩΤΑΤΑ κλιμάκια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη .
Άλλωστε ο υπουργός ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ έχει ζητήσει σε ανύποπτο χρόνο να είναι όλοι στα πόστα τους ανεξαρτήτως ωραρίου.
. «Όταν λέμε ότι η αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη το εννοούμε σε κάθε περίπτωση. Πολλώ δε μάλλον σε φυσικές καταστροφές όπου η ΕΛΑΣ έχει δώσει δυναμικό παρών σώζοντας ανθρώπινες ζωές.» !