Τα αφεντικά της "πράσινης" ΚΑΕ θα εξακολουθούν να είναι ο Θανάσης και ο Παύλος Γιαννακόπουλος όπως όλα δείχνουν, έστω και αν χρειαστεί να κάνουν νέες μειώσεις στο μπάτζετ της ομάδας.

Το ζήτημα της παραμονής των αδελφών Γιαννακόπουλων στην διοίκηση του Παναθηναϊκού βρίσκοταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο των φιλάθλων του "τριφυλλιού" αλλά και των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Από την στιγμή που το ενδιαφέρον των Ρώσων επιχειρηματιών να αγοράσουν την ΚΑΕ δεν είχε θετική κατάληξη, όπως όλα δείχνουν ο Θανάσης και ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν πρόκειται να αφήσουν ακυβέρνητο τον Παναθηναϊκό, αφού η αγάπη τους και η προσφορά τους στο "τριφύλλι" είναι δεδομένη και αναμένεται μετά το Final - Four ή τους τελικούς της Α1 να επισημοποιήσουν την απόφασή τους για παραμονή.

Βέβαια πρέπει να θεωρείται σίγουρο, ότι οι Γιαννακόπουλοι θα προβούν σε νέες μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών και του προπονητικού τιμ, μιας και η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει τις πλουσιοπάροχες δαπάνες των περασμένων ετών. Οι νέες μιεώσεις θα γίνουν σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των Δημήτρη Διαμαντίδη και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι οποίοι ήταν οι μόνοι δύο του Παναθηναϊκού που την περσινή σεζόν δεν είχαν δεχθεί περικοπές στις αποδοχές τους ως και 40%.

superbasket.gr