Αμεση ήταν η ανταπόκριση του Χρ. Τριαντόπουλου όταν μετά από αίτημα του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και studio, για την επισκευή - βελτίωση του κτιρίου του Υδροθεραπευτηρίου των Λουτρών - Αιδηψού, αποφάσισε να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Την Πέμπτη 12  Μαΐου ο Χρ. Τριαντόπουλος συνοδεία του Εντεταλμένου Συμβούλου της ΕΤΑΔ Παναγιώτη Μπαλωμένο, του Δημάρχου Γ. Κοτζιά και υπηρεσιακών παραγόντων επισκέφθηκαν το σημείο ώστε να επιβλέψουν την πορεία των εργασιών, ανακοινώνοντας παράλληλα πως από τον Ιούνιο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον κόσμο! 

 

'

Επίσκεψη στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρών Αιδηψού - Ξεκινούν τα έργα

"Την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, επισκεφθήκαμε με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της ΕΤΑΔ, Παναγιώτη Μπαλωμένο, το Δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού, Γιάννη Κοτζιά, υπηρεσιακούς παράγοντες και συνεργάτες το Υδροθεραπευτήριο των Λουτρών Αιδηψού, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής και βελτίωσης του κτιρίου και των υποδομών του, ώστε από τον Ιούνιο να είναι έτοιμο να υποδεχτεί κόσμο - και να παραμείνει ανοιχτό όλο το έτος. Παράλληλα, προχωράμε με όλους τους εμπλεκόμενους την προσπάθεια αξιοποίηση του περιουσιακού στοιχείου προς όφελος όλων.", δήλωσε ο Χρ. Τριαντόπουλος 

Τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό θέλησαν να ευχαριστήσουν τα μέλη του Συλλόγου με μια σχετική ανάρτηση: