Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2015, και ώρα 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί αγιασμός στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του ΔΟΑΠΠΕΧ, για την έναρξη της λειτουργίας του τη φετινή σχολική χρονιά.

Περισσότερα...

Ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας κ. Ευθύμιος Λέκκας, μιλώντας στον EVRIPO 90.0 FM εμφανίστηκει καθησυχαστικός. Συγκεκριμένα ο κ. Λέκκας ανέφερε πως η σημερινή δόνηση προέρχεται από μία ευαίσθητη περιοχή που χαρακτηρίζεται από πολλά μικρά ρήγματα, τα οποία βρίσκονται σε άμεση σχέση και επαφή με το ρήγμα της Αταλάντης.

Περισσότερα...

Έκρυβε την «καβάτζα» του σε ένα μεγάλο οικόπεδο - Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων εντόπισαν τα ναρκωτικά

Περισσότερα...

Απόπειρα ληστείας έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Αυλώνα.
Ειδικότερα, λίγο πριν από τις 04.00 τα ξημερώματα, άγνωστοι απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού του υποκαταστήματος, έσπασαν τη γυάλινη πόρτα της εισόδου και εισήλθαν με σκοπό να αφαιρέσουν με τη χρήση ιμάντων, τους οποίους είχαν δέσει σε φορτηγάκι, το χρηματοκιβώτιο.

Περισσότερα...

 

Δείτε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για τη Μεγάλη Εβδομάδα 

Περισσότερα...

Έδρασε πάλι ο 40χρονος που συμμετείχε σε σπείρα απατεώνων η οποία κρυβόταν πίσω από δεκάδες απάτες σε όλη τη χώρα. Ως γνήσιος... επαγγελματίας, κατάφερε με τη βοήθεια μιας 42χρονης συνεργού του να αρπάξει χρήματα από μια ηλικιωμένη παριστάνοντας τους λογιστές του γιου της.

Περισσότερα...