Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της φετινής τους συνεργασίας, εγκαινιάζοντας τον κύκλο διαλέξεων για το Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας με τίτλο «To Νέο Δάσος στο κέντρο της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης της Βόρειας Εύβοιας».

Συγκεκριμένα, τον νέο κύκλο θα ανοίξει ο κ. Σταύρος Μπένος, ως Επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης Βόρειας Εύβοιας και πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», με την πρώτη διάλεξη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00 μ.μ., στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.

Στην ομιλία με τίτλο: «Πως θα αναγεννηθεί η Βόρεια Εύβοια», ο Σταύρος Μπένος, θα ξεδιπλώσει το όραμα για την αναγέννηση της περιοχής και θα παρουσιάσει το στρατηγικό σχεδιασμό του προγράμματος που είναι σε εξέλιξη από τον περασμένο Αύγουστο. Επίσης, μετά το πέρας της ομιλίας θα πραγματοποιηθεί διάλογος με το κοινό. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο εκδηλώσεις στις 13 Απριλίου 2022 με τίτλο «Το Νέο Δάσος» και στις 17 Μαΐου 2022 με τίτλο «Η Αναγέννηση της Β. Εύβοιας μέσα από τη Θερμοκοιτίδα D-HUB».

Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν σκοπό να παρουσιάσουν σε ένα ευρύτερο κοινό το καινοτόμο σχέδιο για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας, το οποίο έχει ολιστικό και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.