Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προέβη ο Αντιδήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου Αλέξανδρος Θεοδώρου. Ο Αντιδήμαρχος που είναι πάντα ευαισθητοποιημένος και προσπαθεί  να βοηθάει όπου είναι εφικτό ανταποκρίθηκε θετικά στην ανάγκη που υπήρχε για ξυλεία σε έναν πυρόπληκτο συνάνθρωπό μας.

Το θέμα έκανε γνωστό η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Σοφία Χονδρογιάννη που μέσω της ιστοσελίδας ΓΕΑ "Εθελοντές Χαλκίδας - Γέφυρα Έκτακτων Αναγκών", όταν  στις 5 Μαίου ανέφερε πως κάηκε από ανάφλεξη του φούρνου το μοναδικό δωμάτιο με μικρή κουζινούλα και μπάνιο που διέμενε ένας συμπολίτης μας. Προτεραιότητα όπως τόνιζε ήταν η επισκευή της σκεπής η οποία είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Ο αντιδήμαρχος ενεργοποιήθηκε άμεσα και σήμερα παρέλαβε τα ξύλα που θα χρειαστούν για την επισκευή της σκεπής.

Δημόσια θέλησε να ευχαριστήσει η Σοφία Χονδρογιάννη τον Αλέξανδρο Θεοδώρου με την ανάρτηση που ακολουθεί:  

"Σήμερα, ο πυρόπληκτος συμπολίτης μας, πήρε βαθιά ανάσα ανακούφισης, καθώς ο Aλέξανδρος Θεοδώρου, του έστειλε ΌΛΗ την ξυλεία για την σκεπή του μικρού σπιτιού του, που κάηκε πρόσφατα. Η απελπισία, δεν είναι Του Θεού... Όλα γίνονται! Τον ευχαριστώ θερμά για την στήριξη του στο έργο της ΓΕΑ!!!"