Την δραστήρια Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Χαλκιδέων Σοφία Χονδρογιάννη, ευχαρίστησαν δημοσίως τα μέλη του Ραδιοταξί Χαλκίδας "Εύριπος" για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους για το ταχύρρυθμο σεμινάριο  "Αντιμετώπισης απειλητικών καταστάσεων για τη ζωή", που η ίδια παρέθεσε. 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: 

"Στα πλαίσια της πρόληψης κι αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών που μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα ταξί, και με την πρωτοβουλία του Συνεταιρισμού μας, πραγματοποιήθηκε εχθές 11/5 στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, ένα ταχύρυθμο σεμινάριο "Αντιμετώπισης απειλητικών καταστάσεων για τη ζωή" για τα μέλη μας.


Ένα δυνατό μάθημα υποστήριξης της ζωής & χρήσης του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή που μας επιμόρφωσε, κάνοντας μας να ψάχνουμε τρόπους να τον προμηθευτούμε. Παρακολουθήσαμε μαθήματα παροχής Α΄ Βοηθειών, από μια ξεχωριστή, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια, τη Σοφία Χονδρογιάννη η οποία καθήλωσε όλους τους συμμετέχοντες με τις γνώσεις της, τις εμπειρίες της (ως εθελόντρια διασώστης & ευαισθητοποιημένη πολίτης), με την άριστη τεχνική της, την απλότητα και θεατρικότητα με την οποία προσπάθησε να μας περάσει τις χρήσιμες οδηγίες των βασικών πρωτοκόλλων υποστήριξης.


Ευχαριστούμε πολύ τη Sofia Chondrogianni, Αντιδήμαρχο Υγείας Πρόνοιας κι Εθελοντισμού Χαλκίδας που αφιλοκερδώς & άμεσα, ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας & μας μετέφερε πολύτιμες γνώσεις."