Της Μαρίας Καράπα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Όταν η αγάπη προς τον συνάνθρωπο συνδυάζεται με το επιχειρείν, τότε μπορεί να οδηγήσει σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση που θα στείλει πολλαπλά μηνύματα αφύπνισης αλλά και αγάπης πανελλαδικά! Όπως αυτά που στέλνει 27 χρόνια τώρα ο Σύλλογος «Η Πίστη», που στηρίζει έμπρακτα με ποικίλους τρόπους τα παιδιά και τις οικογένειές τους που παλεύουν με τον καρκίνο.

Όταν πρόκειται μάλιστα αυτή η εκδήλωση ΖΩΗΣ να πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα με την συμμετοχή - πρωτοβουλία δυο συμπολιτών μας και αφορά στα καρκινοπαθή παιδάκια, τότε αποκτά ακόμα πιο μεγάλη σημασία η παρουσία όλων μας.

https://www.pisti.gr/

Πρωτεργάτες της εκδήλωσης - ΟΡΟΣΗΜΟ που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου στην πόλη μας, είναι: Η πρόεδρος του συλλόγου «Η Πίστη» Αναστασία Σταματέα, ο γνωστός σε όλους μας για την κοινωνική του προσφορά, επιχειρηματίας Βασίλης Ευθυμίου αλλά και η αδερφή του Στεφανία Ευθυμίου, εξίσου ευαισθητοποιημένη και επιτυχημένη συνάμα επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ», που επιτελεί διαχρονικά έργο πρωτοποριακό και μοναδικό, αφού πολλά παιδάκια με καρκίνο έχουν σωθεί χάρις στην φροντίδα του ιδρύματος που αποτελεί ΚΟΣΜΗΜΑ για όλη την Ελλάδα.

Ο σχεδιασμός της διοργάνωσης της εκδήλωσης βρίσκεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, στην τελική ευθεία και περιλαμβάνει την πραγματοποίηση της σε παραλιακό κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Χαλκίδας.

Είναι βέβαιο ότι η εμβληματική αυτή φιλανθρωπική εκδήλωση θα αποτελέσει, όχι μόνο για την Εύβοια αλλά και πανελλαδικά σημείο αναφοράς, αφού θα συνδυαστεί με εντυπωσιακή επίδειξη μόδας, με παρουσιάστρια πολύ γνωστή γυναίκα του χώρου της showbiz, αλλά και με συναυλία όπου θα συμμετέχει πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής.

Εν αναμονή λοιπόν της εκδήλωσης, που θα πρέπει να δώσουμε όλοι ένα δυναμικό παρών. Ένα παρών που θα αποτελεί μια συμβολική ωδή φιλανθρωπίας, συνεισφοράς και αλληλεγγύης προς τα καρκινοπαθή παιδάκια που φροντίζει με περισσή αγάπη το «Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ». ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΖΩΗΣ !