Η οδική ασφάλεια αποτελεί για την πατρίδα μας ένα από τα κορυφαία ζητήματα, το οποίο καλούμαστε ως Πολιτεία μα πάνω από όλα ως πολίτες να κοιτάξουμε με θάρρος, ευθύνη και σχέδιο.

Μια πολύ σημαντική δράση λαμβάνει χώρα τους τελευταίους μήνες στην Εύβοια μέσα από τη συνεργασία Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Δήμου Χαλκιδέων και Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το διεθνές ίδρυμα «Safer Roads Foundation».

Η δράση αυτή αφορά πιλοτικές εγκαταστάσεις ενισχυμένης και έξυπνης προειδοποιητικής σήμανσης σε επικίνδυνα σημεία του οδικού μας δικτύου και διαβάσεις πεζών.

Τα πρώτα δείγματα από τις παραπάνω παρεμβάσεις και τη φιλοσοφία πίσω από αυτές, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην ενημερωτική εκδήλωση που έγινε σήμερα στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ.Ιωάννης Ξιφαράς.

Ένα θερμό ευχαριστώ στη συντοπίτισσα μας και πρόεδρο του Ι.Ο.ΑΣ. κα Βασιλική Δανέλη-Μυλωνά και τον πρόεδρο του S.R.F. κ. Michael Woodford για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο όλο εγχείρημα.

Συνεχίζουμε μαζί, με εμπλουτισμό των δράσεων και επέκταση τους σε όλη την Π.Ε. Εύβοιας.