Πεζοπορία στους πρόποδες του Ξηροβουνίου διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Κανήθου.

Δείτε την ανακοίνωση

ΠΑΜΕ ΒΟΥΝΟ;
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 οργανώνουμε πεζοπορική εκδρομή στους πρόποδες του Ξηροβουνίου για μαθήτριες και μαθητές του Γυμνασίου μας και τους γονείς.

Εφόσον ο καιρός είναι κατάλληλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναχώρηση 8:30 το πρωί της Κυριακής από το Γυμνάσιο Κανήθου, στην πλευρά επί της οδού Απόλλωνος (είναι η πλατιά οδός που οδηγεί στο γήπεδο), με τα ΙΧ μας.

Θα αφήσουμε τα αυτοκίνητά μας στο διάσελο της Διρφύος θέση «Ράχη Συκά», για να περπατήσουμε μια εύκολη διαδρομή 1,5 ώρα + 1,5 ώρα (2χλμ πήγαινε - 2χλμ έλα) μέσα σε δάσος με έλατα, φυλλοβόλα δέντρα, αγριομηλιές κλπ.

Την περίοδο αυτή το δάσος είναι μαγικό, καθώς η βλάστηση έχει καταπληκτικά χρώματα.
Στην συνέχεια θα επιστρέψουμε από όπου και ξεκινήσαμε.

Ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας Αναστάσιος Μπαλτάς, θα είναι μαζί μας για να μας οδηγήσει με ασφάλεια και να μας μιλήσει για το δάσος, για τα οφέλη της ορειβασίας κ.α.

Συστήνεται να φοράμε κατάλληλη ρούχα, αθλητικά παπούτσια (ιδανικά ορειβατικά), και να έχουμε μαζί νερό και κάποιο σνακ (ή ξηρά τροφή) για να κολατσίσουμε.

Συνδιοργανωτής της εκδρομής είναι ο σύλλογος γονέων του 21ου δημοτικού σχολείου, προκειμένου να εξασφαλιστεί επαρκής συμμετοχή παιδιών και γονεων.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει με το/τα παιδιά του να επικοινωνήσει με την κα Βλάχου στο τηλ. 6944174861, προκειμένου να υπάρξει και η δυνατότητα μίσθωσης λεωφορείου αν έχουμε πολλές συμμετοχές.

Για όποια άλλη διευκρίνιση ή άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο παραπάνω τηλέφωνο.