Μια ανοιχτή υπόσχεση για τη συνέχιση ενός σπουδαίου για την Νέα Αρτάκη έργου, μπαίνει στην τελική ευθεία για την εκπλήρωσης της.

Ξεκινάει άμεσα τις εργασίες κατασκευής, ο ανάδοχος του έργου «Ανάπλαση Παραλίας Νέας Αρτάκης-Β’ φάση» με συνολικό προϋπολογισμό €1.200.000.

Το έργο έρχεται να ολοκληρώσει το εναπομείναν τμήμα της Α’ φάσης της ανάπλασης γνωστής και ως «Πινακίδα 5», από την Ηρώων Πολυτεχνείου έως την Μάρκου Μπότσαρη, ενώ έχει συμπεριλάβει στο σχεδιασμό επέκτασης της ανάπλασης και το τμήμα μέχρι και την Ελλησπόντου.


Η ανάπλαση θα ακολουθήσει την ίδια αισθητική και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην πετυχημένη Α’ φάση, ενώ οι εργασίες θα εκτελεσθούν τμηματικά, ξεκινώντας από το σημείο που σταμάτησε το έργο της Α’ φασής, προκειμένου να υπάρξει η λιγότερη και συντομότερη δυνατή όχληση στην ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης της παραλίας.



"Η σημερινή παρουσία μας στο εργοτάξιο μαζί με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα, τον Αντιδήμαρχο Νέας Αρτάκης κ. Μπάμπη Κώσταρο, τον εκπρόσωπο του ΟΛΝΕ κ. Γιώργο Πάνο και τους επαγγελματίες της περιοχής, είχε ως σκοπό τον καλύτερο δυνατό συντονισμό και συνεργασία μεταξύ φορέων, προκειμένου το έργο να ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να παράξει χωρίς καθυστερήσεις τα αποτελέσματα που με τόση υπομονή περιμένουν οι συμπολίτες μας αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες της πανέμορφης και αγαπημένης παραλίας Νέας Αρτάκης", δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαϊδίτης.