Το επόμενο βήμα στην πολιτική κάνει ο Δικηγόρος Γιάννης Καλαβρής ως Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια. 'Όπως δήλωσε ο ίδιος είναι έτοιμος να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια στις επόμενες εκλογές.

Με ανακοίνωση του ο Γιάννης Καλαβρής αναφέρει: ''Σήμερα, η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ενέκρινε τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επόμενες εθνικές εκλογές και πλέον ως υποψήφιος Βουλευτής Ευβοίας του ιστορικού αυτού κόμματος που άλλαξε την Ελλάδα, καλούμαι μαζί με άλλους άξιους συνυποψήφιους να δώσουμε έναν αγώνα για την εκ νέου ισχυροποίηση της παράταξής μας. 

     ?  Είναι μεγάλη η τιμή και ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη που αναλαμβάνω σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. 

     ? Δεσμεύομαι να αγωνιστώ με αξιοπρέπεια στην επόμενη προεκλογική περίοδο με πολιτικό ήθος , λόγο και επιχειρήματα καθώς όραμά μου είναι να «ερωτευτούμε» όλοι εκ νέου την πολιτική, να μιλήσουμε για ιδέες, να διεκδικήσουμε λύσεις , να είμαστε εν τέλει όλοι, από κάθε θέση, χρήσιμοι για τον τόπο μας .

    ?  Χρέος όλων μας είναι να αφιερώσουμε τις δυνάμεις μας για την ανασυγκρότηση της χώρας και ιδίως της Εύβοιας, τη φωνή της οποίας ευελπιστούμε να εκφράσουμε με δύναμη και αποφασιστικότητα στο κοινοβούλιο. 

   ?   Όπλο μας η εμπειρία μας, οι γνώσεις μας , τα όνειρά μας και οι ελπίδες μας, συμπαραστάτης μας η ανιδιοτέλεια και η διάθεση για προσφορά ! 

    ✅  Μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ και πάλι πρωταγωνιστή, ώστε να υπηρετήσουμε τις αρχές μας την αξιοπρέπεια, την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία''!

                              Καλό μας αγώνα! 

                            Ιωάννης Καλαβρής

                   Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

 Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ευβοίας ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ