«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλο και περισσότεροι πολίτες έχουν ανάγκη» δήλωσε μεταξύ άλλων, σήμερα το πρωί στον ΕΥΡΙΠΟ 90 FM και στην δημοσιογράφο Έφη Ντίνη ο π. Τιμόθεος Μπαιμπάκης Πρόεδρος του Συλλόγου Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού <<Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ >> .


Ο π. Τιμόθεος Μπαιμπάκης είπε ότι ο Σύλλογος είναι κοντά στον κόσμο που έχει ανάγκη, περισσότερο από ποτέ στη δύσκολη περίοδο που ζούμε. «Καθημερινά ο σύλλογος προσφέρει 100 γεύματα και θα συνεχίσουμε όσο οι ανάγκες το απαιτούν» είπε ο Πρόεδρος και συνέχισε:
«Μαζί με τον σύλλογο Ευρίπου 4Χ4 συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για το Ορφανοτροφείο , το Γηροκομείο , την Τράπεζα τροφίμων της Ι. Μητρόπολης και για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη».
Στη συνέχεια, ο π. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης αναφέρθηκε στο Bazaar του Συλλόγου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την περιοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
«Όσοι επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα βρουν στολίδια, δώρα, διακοσμητικά. Χειροποίητα και παραδοσιακά γλυκά, συλλεκτικά κρασιά κ.α. Επίσης από 29 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν χειροποίητες Βασιλόπιτες . Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν πέντε χρυσά φλουριά και μαζί με κάθε βασιλόπιτα θα δίνουμε και ένα κλήρο. Στις 4 Ιανουαρίου θα γίνει κλήρωση , ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει 250€, ο δεύτερος 150€ και ο τρίτος 100€.
Τέλος, ο Πρόεδρος κάλεσε όλους να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να συμμετέχουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου στις 20 Δεκεμβρίου στο Περιφερειακό Μέγαρο στη Χαλκίδα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ