Οι Ωρεοί εξασφάλισαν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, καθώς επικράτησαν με το επιβλητικό 5-1 επί του Ταξιάρχη.

Ο Αγώνας

Η αναμέτρηση ήταν μονόλογος των γηπεδούχων.  Τον χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 5' ο Μαυρούτσικος και είκοσι λεπτά αργότερα ο Ένεχ έκανε το 2-0, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν πάλι η ίδια και στο 62' ο Μαυρούτσικος έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας το 3-0.

Το 4-0 έγινε από τον Αναγνωστάκη στο 75'.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δαρζέντα, αλλά στο 84' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Κοντογιάννης έδιωξε με το χέρι τη μπάλα κι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κι ο Μούστος εκτέλεσε εύστοχα κανοντας το τελικό 5-1.

Ωρεοί ( Γουρνάς): Δ. Μαυρούτσικος, Τζαφεράι (84' Ματζώρος), Σταματονικολός (84' Α. Κούκης), Α. Τριανταφύλλου (46' Φαράντος), Θαν. Βασιλείου, Καραπάνος (64΄ Σπ.-Χρ. Αναγνωστάκης), Βαγγ. Μούστος, Ιω.-Φαν. Μαυρούτσικος, Ασαμόα, Μπανόφ, Ένεχ.

Ταξιάρχης (Κ. Μισιρλής): Μουρίδης, Τσαμούρογλου, Σούρρας (74' Γ. Κουτσογιωργάκης), Καπόλος, Κοντογιάννης, Λυσσέας, Δημ. Δέσπους, Δημ. Δαρζέντας, Χ. Βασιλείου (87' Κουτσογιωργάκης), Δημητράκης, Μπαλαμούτης (68' Χ. Δέσπους).