Η ομάδα από το Αλιβέρι πήρε το εισιτήριο για τους "4", ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα, με την Αιδηψό και με το εμφατικό 6-1 "διέλυσε" τους Βορειοευβοιώτες.

Ο αγώνας

Από την αρχή της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους και προηγήθηκαν στο 13', με τον Ραμπαβήλα, που αξιοποίησε την εκτέλεση φάουλ του Μήτρου και με το κεφάλι έκανε το 1-0.

Στο 31' ο σκόρερ έγινε δημιουργός και με σέντρα βρήκε τον Κούρτη, που με σουτ στη κίνηση πραγματοποίησε το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να μειώσουν προσωρινά, με τον Στεργίου να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής του αγώνα Λάμπρου έδειξε την άσπρη βούλα κι ο Ι. Μπιμπάι μείωσε σε 2-1.

Στο 44' ο Μήτρου με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου, με τον Ταμυναϊκό να έχει αέρα 2 τερμάτων.

Στο δεύτερο μέρος επικράτησε η ίδια εικόνα, με τους γηπεδούχους να κάνουν "πάρτι" στην αντίπαλη εστία και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη, ο Κώτσι ανέβασε το δείχτη του σκορ στο 4-1.

Εξηκοστό πρώτο λεπτό κι ο Μήτρου ανατράπηκε εντός περιοχής, με τον κ. Λάμπρου να δείχνει την εσχάτη των ποινών, υπέρ του Ταμυναϊκού αυτή τη φορά, εκτελεστής ο παθών και 5-1, με τον Μήτρου να  κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα.

Με τη συμπλήρωση 90' ο Ζάχι χρίστηκε κι αυτός σκόρερ, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των γηπεδούχων με το επιβλητικό 6-1.

Ταμυναϊκός (Β. Λαθουράς): Μπάρδης, Κρόκος, Καρράς (67' Πιλάτης), Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Μαλισιόβας, Κώτσι (60' Σταμέλος), Ι. Αναστασίου, Ραμπαβίλας (65' Ζάχι), Κούρτης, Μήτρου (73' Μάλλιος).

Αιδηψός (Γ. Δημητρίου): Ψαρράς, Χ. Φώτου, Γ. Βασιλείου (60' Καραγκούνης), Αθανασίου, Μ. Αναγνώστου, Σαμπάι (86' Ν. Βασιλείου), Στεργίου, Ν. Αναγνώστου (70' Παπατζίκος), Μακρής, Ι. Μπιμπάι, Α. Μπιμπάι.