Ο Λήλας Βασιλικού επικράτησε δύσκολα της μαχητικής Καστέλλα, χάρις τον Μαστροκώστα στις καθυστερήσεις και σημείωσε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τον έλεγχο του αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο έχασαν μόλις δύο σημαντικές ευκαιρίες. Στο 13' με  τον Τσολάκο να δοκιμάζει το σουτ, ασταθής απόκρουση του Κηρόπουλου κι ο επερχόμενος Καραχάλιος, σε πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα εκτός εστίας. Τέσσερα λεπτά ο Καραχάλιος έγινε δημιουργός, ο Δημήτρης Αγγελάτος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Με αυτές τις δύο ευκαιρίες ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος . Στο δεύτερο ημίχρονο ύστερα από τις αλλαγές των Αγγελάτων και την είσοδο των Βρεττό και Μπαλόζι, ο Λήλας έγινε ακόμη πιο επιθετικός και στο 67'ο Βρεττός από καλή θέση δοκίμασε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 76' η κεφαλιά του Μαστροκώστα πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Με το χρόνο να περνάει οι φιλοξενούμενοι πολιόρκησαν την εστία του Κηρόπουλου και στο 90+3' ο Μαστροκώστας  με δυνατό σουτ έξω περιοχή, έφερε τη λύτρωση για την ομάδα του, χαρίζοντας της τη νίκη.

Καστέλλα: Κηρόπουλος, Κουρούπης, Κεχαγιάς,  Βότσης, Μακρής, Μπασινάς, Σπανός, Γκίκας, Χασάνδρας, Τσαμίχας, (90' αν. αλ. Χρυσικός), Νικούλης (76' Ξυνογαλάς).

Λήλας Βασιλικού: Μαντάς, Τζάβρας (89' Κατσίμπρας), Σεϊνταράσι, Τοουρφέ, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Ρωμανός (85' Μπούρικας), Καραχάλιος, Γ. Αγγελάτος (57' Μπαλόζι), Μαστροκώστας, Δ. Αγγελάτος (57' Βρεττός).