Άνετη νίκη πήρε η Μακρυκάπα, επί της προτελευταίας πλέον ΑΕΚ Χαλκίδας, με τους "Λύκους" να επικρατούν με 3-1

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4ο μόλις λεπτό με τον Μπαϊμπάκη να αξιοποιεί  τη σέντρα του Σηφάκη και με το κεφάλι έδωσε προβάδισμα για τη Μακρυκάπα και στο αμέσως επόμενο λεπτό κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Σηφάκη πάλι να δημιουργεί και ο Καρκαλής, επίσης,  με κεφαλιά να κάνει το 2-0.

Στο 40' οι γηπεδούχοι που συνέχισαν να απειλούν είχαν και δοκάρι με τον Μπαϊμπάκη, που ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν και  κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι στο 60', στην ανατροπή του Λάμτσε από τον Σεχάι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος, μειώνοντας σε 2-1.

Παρά τη μείωση του σκορ οι παίχτες της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να ξαναγίνουν απειλητικοί και σαν να μην έφτανε αυτό στο 70' δέχτηκαν και τρίτο τέρμα, με τον Σιδέρη να αξιοποιεί στο έπακρο την ατομική του ενέργεια.

Στο 84' οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Κουτσαυλή που ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Μακρυκάπα (Νίκος Κιαπέκος): Αναστασίου, Λέκκας, Χασάνδρας, Α. Καρκαλής, Τσουμάνης, Σηφάκης, Γκίκας (87' Σιλιβάκος), Σεχάι (91' Ι. Καρκαλής), Μπαϊμπάκης (46' Μαρίνος), Σίδερης, Κουτσαυλής.

 

ΑΕΚ Χαλκίδας (Παντελής Κεβρεκίδης): Ζαφειρόπουλος, Καρβούνης (46' Ζευγολάτης), Κοτρώτσιος, Τριανταφύλλου, Γιαμμακίδης, Σμπρίνης, Χρόνης, Τζαφέρος, Καλλέντζης (82' Εμμανουέλ), Λάμτσε, Ντεγιάννης.