Ο Απόλλωνας της  Ερέτριας πέρασε και από την έδρα των Ψαχνών, επικρατώντας του "λαβωμένου ημίθεου" με 3-0. 

Ο αγώνας

Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους και απείλησαν στο 9' με τον Μώρο, όμως το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε εκτός εστίας. Οχτώ λεπτά αργότερα η Ερέτρια κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μώρος με εκτέλεση πλαγίου, βρήκε τον Τόρα κι ο τελευταίος με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε και τον Ανδρούτσο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 28' σέντρα του Μώρου, ο Βελαέτης με βολ πλανέ έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία και δύο λεπτά αργότερα εκτέλεση κόρνερ του Πολυχρόνη, κακή εκτίμηση του Ανδρούτσου και το πλασέ του Αγραφιώτη δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 39' μακρινή μπαλιά του Ντουλαβέρη, ο Καλοχωρίδης δοκίμασε με το κεφάλι να νικήσει τον τερματοφύλακα των Ψαχνών, η μπάλα όμως πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 43' τα Ψαχνά πραγματοποίησαν τη μόνη αξιόλογη απειλή τους στο πρώτο μέρος, με τον Τουρκοχωρίτη να δοκιμάζει το σουτ από μακρινή απόσταση, ο Ερμής Τόρα δεν ανησύχησε.

Τελευταία φάση του πρώτου μέρους, στις καθυστερήσεις ο Τόρα βρήκε τον Αγραφιώτη, με τον τελευταίο να βγαίνει τετ α τετ με τον Ανδρούτσο, με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να βγαίνει νικητής.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι, σε ανατροπή του Γκάβαλη από τον Σμπιλίρη, με τον κ. Βελέτζα να δείχνει κίτρινη στον παίχτη των Ψαχνών, για "θέατρο".

 Πέντε λεπτά αργότερα η Ερέτρια πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν ο Μπαλόζι πέρασε και τον Ανδρούτσο, με τον τερματοφύλακα των Ψαχνών να ανατρέπει τον παίχτη του Απόλλωνα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκέρσι Τόρα που δεν αστόχησε.

Στο 63' εκτέλεση κόρνερ του Ρούσσου, κεφαλιά του Καλοχωρίδη, διώχνει εντυπωσιακά ο Ανδρούτσος. Οι παίχτες των Ψαχνών στο 79' προσπάθησαν να απειλήσουν, με τον Γκάβαλη να βγάζει για τον Κηρύκο κι ο τελευταίος στο ψηλοκρεμαστό που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρούσσος βγήκε στην κόντρα, δοκίμασε να κρεμάσει τον Ανδρούτσο, αλλά μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Στο 84' παραλίγο αυτογκολ για τον Καλοχωρίδη, αλλά ο Ερμής Τόρα έπεσε σωστά στη γωνία του και έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Απόλλωνας πέτυχε και το τρίτο του τέρμα, με τον Τόρα να βγάζει για τον Τρεγκάι κι ο τελευταίος με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ηρακλής Ψαχνών (Τ. Σπυρόπουλος): Ανδρούτσος,  ΠΛ Σκριβάνος , Δούλος,  Γκάβαλης,  Μπελίτσος, Γκούρλας,  Χασαπίδης (72΄ Τσούμαρης),  Τουρκοχωρίτης, Ταψής , Στούπας (64΄ Μαρίνος), Τόλης (64΄ Κηρύκος)

 Απόλλων Ερέτριας (Δ. Βαλκάνος): Ε.  Τόρα, Μετσανάι, Μπαλόζι, Βελαέτης (86΄ Μπασινάς), Σμπιλήρης, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης , Πολυχρόνης (60΄ Ρούσσος), Αγραφιώτης (71΄ Τρεγκάι), Τόρα, Μώρος (76΄ Ξυλάς)