Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι τα Κόσκινα και ο Ελλήσποντος έμειναν στο στείρο 0-0, στην αναμέτρηση των Κριεζών.

Ο αγώνας

Τα Κόσκινα μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 8' με τον Μπασινά, όμως το πλασέ που δοκίμασε δεν βρήκε στόχο. Πέντε λεπτά αργότερα καλή στιγμή για τον Ελλήσποντο, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 18' ο Ξιφαράς θέλησε να δοκιμάσει τον Αγριόδημο και η απευθείας εκτέλεση κόρνερ, κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Ελλήσποντου. Τελευταία ενέργεια στο πρώτο μέρος το πλασέ του Λάσρι στο 39' μπλόκαρε ο Τριανταφύλλου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πιο καλή στιγμή τους, όταν στο 49' η σέντρα σουτ του Νάτση  βρήκε το δεξί δοκάρι, με τη μπάλα να  περνά παράλληλα από τη γραμμή του τέρματος και στη συνέχεια να απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Τα Κόσκινα προσπάθησαν να απειλήσουν κι έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπασινά (51'), Βλάχο (67') και Λαθουρά (79'), να μην καταφέρνουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 85' ο τερματοφύλακας των Κοσκίνων, Τριανταφύλλου,  πρόλαβε να μπλοκάρει τη μπάλα, πριν φτάσει στο Νικολάου που ήταν μόνος του  και σε πλεονεκτική θέση. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στον αγώνα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Κόσκινα (Νικολάου): Τριανταφύλλου, Βλάχος, Δήμου, Κόλλιας, Πεππές, Θωμάς, Μπασινάς (57' Λαθουράς), Ξιφαράς, Κουιμτζίδης, Μήτρου, Κοκκάλας.

Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου (Καρβέλης): Αγριόδημος, Κατσικαβάλης, Κοντάκης (58' Νόνας), Κουσερής, Κουτσαυλής, Σπυράκης, Νικολάου, Κούτρας, Λάμπρου (87' Ψεπιόρα), Λάσρι (70' Μαρίνος), Νάτσης.