Ο Αστέρας Βατώντα υποδέχτηκε τον Όλυμπο Γυμνού σε μία αναμέτρηση, όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 και να επικρατήσουν με 2-1.

Ο αγώνας

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο μέρος, όπου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 27'. Ο Ρουμπής βρήκε τον Σταματούκο και με ωραία ενέργεια ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν. Ο Σταματίου εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Τσώκος με το κεφάλι έφερε την αναμέτρηση στο 1-1, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ της νίκης, με τους παίχτες του Βατώντα τελικά να το πετυχαίνουν στο 81'. Ωραίο στοπάρισμα του Μιχαηλίδη και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μωραΐτη.

Ο Όλυμπος που έψαχνε τώρα το γκολ της ισοφάρισης, έφτασε πολύ κοντά στο να το σημειώσει, με τη συμπλήρωση 90 λεπτών. Καταπληκτική ατομική ενέργεια του Ντούρμα, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και στη συνέχεια δοκίμασε το σουτ, με τον Σταθαρά να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης τα παράπονα και η αποβολή στο 65' του προπονητή του Γυμνού Γ. Κρόκου  για τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Σέγκου.

Αστέρας Βατώντα: Σταθαράς, Χασαλάρι, Σκούρος, Κατσαούνης, Ντούκα, Γούναρης (25' αν. αλ. Τσώκος), Ματράκας (63' Μαμτζαδέριας), Κηρύκος, Μιχαηλίδης (90' Κοκοπίπης), Κούκα, Σταματίου (90' Γούσιας).

Όλυμπος Γυμνού: Μωραΐτης, Τουζούν, Σακκής, Ζαχαριάς, Θωμόπουλος, Μακρής (70' Αργύρης), Ντούρμας, Αθ. Κηρύκος (87' Τσίγκας), Κοτρογιάννης, Ρουμπής, Σταματούκος.