Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας ήρθε ισόπαλος με την ομάδα της Σκεπαστής, στο Πάρκο Λαού, σε μία αναμέτρηση που ήταν για γερά νεύρα.

Ο αγώνας

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δημιούργησαν λιγοστές φάσεις (μία για κάθε ομάδα). Στο 7' η κεφαλιά του Φρυγανά κατέληξε κόρνερ, καθώς η μπάλα βρήκε σε σώματα και στο 30' το σουτ του  Ι.Β. Θαλασσινού, μπλόκαρε ο Τζουβάρας.

Το δεύτερο μέρος τα είχε όλα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, στο 48' με τον Κυτίνο να βγάζει τη σέντρα και ο Μπασινάς με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Η Σκεπαστή είχε απάντηση και αφού στο 53' με το δυνατό σουτ του Ι.Β. Θαλασσινού ισοφάρισε, δέκα λεπτά αργότερα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τον Αθ. Θαλασσινό, να αξιοποιεί στο έπακρο τη σέντρα του Ντέντη και με το κεφάλι έδωσε το προβάδισμα για την Σκεπαστή.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το υπέρ τους αποτέλεσμα συνέχισαν να πιέζουν και για το τρίτο τέρμα και στο 70' το δυνατό σουτ του Καψάλα, έδιωξε εντυπωσιακά ο Τζουβάρας.

Προς το τέλος ο Ολυμπιακός  πάλεψε για την ισοφάριση κι αφού απείλησε στο 85' με τον Πάλλη, το κατάφερε με τον Μυτάκη στις καθυστερήσεις να αξιοποιεί τη σέντρα του Κυτίνου.

Ολυμπιακός Χαλκίδας: Τζουβάρας, Αρβανίτης (80' Αθανασόπουλος), Ραβανός (75' Μυτάκης), Κικίδης, Σταύρου, Φρυγανάς, Κυτίνος, Τζαφέρος, Μάλλιαρης (55' Φούρλης), Μπασινάς, Πάλλης.

Σκεπαστή: Αλεξίου, Ι.Α. Θαλασσινός, Ντέντης, Π. Γερογιάννης, Τσούπρος, Κωνσταντός, Καψάλας, Ι.Β. Θαλασσινός, Γεωργίου (84' Γοργομάτης), Αθ. Θαλασσινός (90' Καλλίτσης), Δ. Γερογιάννης (76' Καρατζούδης).