Η ομάδα του Αυλωναρίου επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από 4 αγωνιστικές, όπου είχε τις ανάλογες σερί ήττες, επικρατώντα στον Βατώντα επί του Αστέρα με 1-0 και σταθεροποιήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή 28 βαθμούς.

Αντίθετα η ομάδα του Αστέρα γνώρισε την τρίτη της, εντός έδρας ήττα.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και στο 10' ο Τόμας δοκίμασε το πρώτο σουτ, ο Σταθαράς απόκρουσε και στην επαναφορά, πάλι ο παίχτης του Αυλωναρίου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0, για την ομάδα του Αυλωναρίου.

Στη συνέχεια οι παίχτες του Αυλωναρίου προσπάθησαν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ, παίζοντας με αντεπιθέσεις, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση, με την εικόνα αυτή να διατηρείται μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Αστέρας Βατώντα (Στ. Σταθαράς): Γιαν. Σταθαράς, Χασανλάρι, Νεσίμι, Τσώκος, Ντούκα (63' Ρούσσος), Γούναρης (65' Μαμτζαδέριας), Κούκα, Κηρύκος (57' Μαρμαρινός), Μιχαηλίδης, Γιαννουκάκος, Κορκόβελος (46' Σκούρος).

 

Αυλωνάρι (Γιαν. Μπασούκος): Τζαβάρας, Ιωαννίδης (61' Ν. Κουκης), Μπρεγκανακου (15' Δαφνής), Καραλης, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς (89' Περιβολάρης), Τσαλιαγκός, Καρλής (83' Καραπας), Οντιάμπο.