Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου, ο τοπικός Ελλήσποντος, κόλλησε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, με τον αγωνιστικό χώρο να έχει μετατραπεί σε "βούρκο", εξαιτίας της καταρρωκτούδους βροχής, που έπεφτε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Ευνοημένοι με το αποτέλεσμα αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι, καθώς απέσπασαν έναν ακόμη σημαντικό βαθμό, στη δύσκολη έδρα του Ελλήσποντου και παραμένουν "ζωντανοί" στην προσπάθεια που δίνουν για να παραμείνουν στην Α' Κατηγορία της Εύβοιας.

Ο αγώνας

Το πρώτο μέρος  ήταν μέτριο με τις δύο ομάδες να έχουν από μόλις μία αξιόλογη φάση η κάθε μία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προσπάθησαν να εφνιδιάσουν με τον Νικολάου, όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Τζουβάρας.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 38' με τον Μυτάκη από το ύψος της περιοχής να δοκιμάζει το σουτ κι ο Σπάχος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες του Ελλήσποντου είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, καθώς οι παίχτες του Ολυμπιακού και  ιδιαίτερα η αμυντική τους λειτουργία, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρουν εύκολα τους διαδρόμους, για να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 50' ο Λάμπρου επιχείρησε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά δίπλα από την εστία του Τζουβάρα και στο 85' το δυνατό σουτ του Νικολάου, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με αυτόν τρόπο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με μία ακόμη ισοπαλία από μία δύσκολη έδρα.

Ελλήσποντος Ν.Λ.:Σπάχο Κατσικαβάλης Νάτσης Κουσερής Κουτσαυλής Πετρογιάννης Νικολάου Λάζρι (80' Μπακλαγιεμέζης) Λάμπρου Κούτρας Ντεγιάννης (60' Κοντάκης)

Ολυμπιακός Χαλκίδας:Τζουβάρας Τσαφέρος Στρατής Φρυγανάς Γ. Σταύρου Φρυγανάς Χ. Κυτίνος (80' Χατζηιωάνου) Κικίδης Μυτάκης Τσιούνης (63' Ραβανός) Βαρτζής (50' Φούρλης)