Ένα άνετο απόγευμα είχε η ομάδα του Λήλαντα Βασιλικού, που επικράτησε με 3-0 του Αστέρα, στον Βατώντα και συνεχίζει να ακολουθεί καταπόδας την πρωτοπόρο Ερέτρια στους -6.

Ο αγώνας

Στην αρχή ο αγώνας ήταν αναγνωριστικός, αλλά από το 25' και έπειτα πήρε μία πιο επιθετική τροπή.

Την πρώτη υποψία φάσης την έκανε η ομάδα του Αστέρα, στο 25' με τον Κούκα, που δεν κατάφερε να τελειώσει την προσπάθεια του.

Στο 27' ο Λήλας ανοίγει το σκορ με την κοντινή κεφαλιά του Μαστροκώστα. Πέντε λεπτά αργότερα ο σκόρερ δοκίμασε σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Νεσίμι και ο διαιτητής Βελέτζας υπέδειξε το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραχάλιος που δεν αστόχησε, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του Βασιλικού.

Στο 43' ο κ. Βελέτζας απέβαλε από τον πάγκο τον προπονητή του Βατώντα κ. Σταθαρά και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μαστροκώστας προσπάθησε να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του, ο Σταθαράς όμως απομάκρυνε τον κίνδυνο, με το πρώτο ημίχρονο να βρίσκει τον Λήλαντα να προηγείται με 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να μείωσουν το σκορ και στο 50' το σουτ του Χασανλάρι, πέρασε μακρία από την εστία του Μπιμπάι.

Στη συνέχεια ο Λήλας έδωσε βάση στην άμυνα του και δεν επέτρεψε στον Αστέρα να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του και στο 89' ο Σεϊνταράσι, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 77', διαμόρφωσε το τελικό 3-0, χαρίζοντας μία εύκολη νίκη στην ομάδα του Βασιλικού.

Αστέρας Βατώντα (Στ. Σταθαράς): Γιαν. Σταθαράς, Χασανλάρι, Νεσίμι, Μαρμαρινός, Κηρύκος, Γούναρης, Κούκα, Σκούρος (62' Ρούσσος0, Μιχαηλίδης, Γιαννουκάκος, Κορκόβελος (76' Μαμτζαδέριας).

Λήλας Βασιλικού (Γιωρ. Λάμπρου): Μπιμπάι, Τζάβρας, Μπούρικας, Καρλατήρας, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Γ. Αγγελάτος (90' Ποδαρας), Καραχάλιος (66' Βρέττος), Τσομπάνης (76' Κατσίμπρας), Μαστροκώστας, Δημ. Αγγελάτος (77' Σεϊνταράση)