Ο Λήλας ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο των Κοσκίνων, επικρατώντας με 5-1, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν πρώτοι και συνεχίζει στο -1 από την πρωτοπόρο Ερέτρια.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το "καλημέρα" δυνατά στον αγώνα και στο 1' είχαν δοκάρι με τον Κατσίμπρα.

Στο 9' τα Κόσκινα σημείωσαν το 1-0,  όταν ο Λαθουράς έβγαλε τη σέντρα κι ο Δημολιάνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στο 36' ο Λήλας ισοφάρισε. Ο Τζάβρας, έδωσε στον Γ. Αγγελάτο κι αυτός βρήκε τον Καραχάλιο, με τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα και να κάνει το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Λήλας θέλησε να "καθαρίσει" το ματς και στο 51' ο Τσομπάνης, βρήκε τον Καραχάλιο κι αυτός έδωσε στον Σεϊνταράσι που σε άδειο τέρμα έκανε το 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο ο Καραχάλιος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 3-1, ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με δέκα παίχτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Αλευρίδη.

Έτσι στο 61' ο Τζάβρας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 και στη συνέχεια τα Κόσκινα έμειναν με εννέα παίχτες, καθώς ο Πεππές αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Γκάτσου, για διαμαρτυρία και στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων χτύπησε τον διαιτητή.

Στο 74' ο Δ. Αγγέλατος σημάδεψε δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γ. Αγγελάτος βρήκε τον Καραχάλιο που διαμόρφωσε το τελικό 5-1, σημειώνοντας χατ-τρικ.

Λήλας Βασιλικού (Γ. Λάμπρου): Μαντάς, Τζάβρας (64' Ποδάρας), ΣεΪνταράση, Καρλατήρας, Παλαιολόγος (72' Αλεξίου), Τοουρφέ (78' Κ. Τσολάκος), Βρέττος, Καραχάλιος, Γιωρ. Αγγελάτος, Κατσίμπρας (46' Τσομπάνης), Δημ. Αγγελάτος.

Κόσκινα (Σ. Νικολάου): Τριανταφύλλου, Βλάχος, Μπεϊνόγλου, Πεππές, Τζίτζιρας, Κόλλιας (57' Κ. Μπασινάς), Κοκκάλας, Αλευρίδης, Δημολιάνης, Παριανός, Λαθουράς (46' Καλαβρής).