Η Χαλκίδα έφυγε νικήτρια από το Αλιβέρι, καθώς επικράτησε του υποβιβασμένου Ταμυναϊκού με 2-0, χάρις δύο στημένες φάσεις, με τον τερματοφύλακα των  γηπεδούχων να φέρει τεράστια ευθύνη στον τρόπο που σημειώθηκαν τα γκολ.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 9' ο Ανδρέας Μήτρου έπιασε το σουτ κι ο Σταυριανός μπλόκαρε.

Στο 16' ο ΑΟΧ ανοίγει το σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά, που δεν πανηγύρισε, ως ένδειξη σεβασμού για την πρώην ομάδα του.

Στο 37' ο Ταυταρίδης δεν τελείωσε τη φάση και προτίμησε να δώσει στον Ανέστη, με τον Καρρά να κόβει.

Στο 44' εκτέλεση φάουλ του Νίκου Μήτρου, ο Σταυριανός έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 55' ο Ανδρέας Μήτρου  προσπάθησε να απειλήσει τον τερματοφύλακα του ΑΟΧ, όμως ο Σταυριανός μπλόκαρε.

Ο ΑΟΧ παρά τις προσπάθειες του Ταμυναϊκού για να μπει στο παίχνιδι, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη, στο 61'.

Στο 80' ο Κ. Κοτσαμπάς και τρία λεπτα αργότερα ο Ραμπαβίλας δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Χαλκίδα να έχει την τελευταία φάση, όταν ο Πολίτης βρήκε τον Ντελέκο κι αυτος έπιασε το σουτ, με τον Β. Αναστασίου να διώχνει με το κεφάλι. Στο ίδιο λεπτό πήρε εσκεμμένη δεύτερη κίτρινη ο Θωμάς.

Ταμυναϊκός (Βαγγέλης Λαθουράς): Μπάρδης, Κρόκος (68' Κ. Κατσάμπας), Καρράς, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Μαν. Αναστασίου (68' Π. Κατσάμπας), Ν. Μήτρου (74' Ν. Καρατζάς), Παπαδάκης, Ζάχι, Ραμπαβίλας, Α. Μήτρου (78' Σκούφος).

Χαλκίδα (Δημήτρης Λύκος): Σταυριανός, Μιχελής (70' Πατερίτσας), Γεωργίου, Καραμπάς, Θωμάς,  Εμέκα, Ταυταρίδης (89' Μακρής), Ντελέκος, Πολίτης, Παπαδάκης (92' Μετοχιάτης), Ανέστης (85' Χαλιώτης).