Ο Λήλας συνεχίζει να ακολουθεί στον ένα βαθμό διαφορά την πρωτοπόρο Ερέτρια, καθώς επικράτησε και στο Πάρκο Λαού του Ολυμπιακού, με 1-0.

Ο αγώνας

Από την αρχή της αναμέτρησης ο Λήλας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια σοβαρή απειλή στην αντίπαλη εστία.

Στο 44' ο Δημήτρης Αγγελάτος έδωσε στον Καραχάλιο, με τον τελευταίο από πλάγια θέση να προσπαθεί το βολέ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Φρυγανά και κατέληξε στα δίχτυα του Τζαβάρα.

Το δεύτερο μέρος δεν ήταν αρκετά καλό, με τα τελευταία λεπτά, όμως να παίρνει φωτιά.

Στο 79' ο Μαστροκώστας δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, καθώς η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, δίχως αντίκρισμα με αποτέλεσμα, ο Λήλας να πάρει ακόμη νίκη και να διατηρεί το -1 από τον Απόλλωνα.

Ολυμπιακός Χαλκίδας(Σαχίνης/Οικονόμου): Τζουβάρας, Ραβανός, Στρατής, Γιωρ. Φρυγανάς, Χαρ. Φρυγανάς, Τζαφέρος, Βαρτζής (62' Χατζηαντωνίου), Αργύρης (47' Φούρλης), Πάλλης, Μυτάκης (88' Προίσκος), Χρ. Φρυγανάς (72' Αθανασόπουλος).

Λήλας Βασιλικού (Γιώργος Λάμπρου): Μπιμπάι, Τζάβρας, Τοουρφέ, Καρλατήρας (62' Μαστροκώστας), Παλαιολόγος, Τσολάκος, Βρέττος, Καραχάλιος (86' Κατσίμπρας), Γιωρ. Αγγελάτος, Τσομπάνης (75' Σεϊνταράση), Δημ. Αγγελάτος (74' Μπούρικας).