Η Ερέτρια διέλυσε τον Όλυμπο Γυμνού με 6-0, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Γκέρσι Τόρα και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από τον Λήλαντα Βασιλικού.

Ο αγώνας

 Με το καλημέρα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Στο 5' ο Μώρος έκανε το πλασέ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. 

Στο 20' ο Αγραφιώτης με ωραία ατομική ενέργεια και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Το επιθετικό κρεσέντο του Απόλλωνα συνεχίστηκε και στο 45' ο Αγραφιώτης με ωραίο κοντρόλ και με συρτό σουτ έκανε το 3-0 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Ερέτρια σημείωσε άλλα τρία τέρματα.

Στο 47' άψογη συνεργασία Τόρα - Μώρου, με τον τελευταίο να κάνει το 4-0. Δύο λεπτά αργότερα υπέροχη ατομική ενέργεια του Τόρα που έκανε το 5-0.

Στο 57' ο Ντουλαβέρης ανατράπηκε από τον Μωραΐτη, με τον διαιτητή Φώτη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αγραφιώτης που διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Από κει και πέρα ο προπονητής του Απόλλωνα, Δημήτρης Βαλκάνος, προέβει σε αλλαγές βασικών παιχτών του, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός και να οδηγηθεί το υπόλοιπο του παιχνιδιού σε ένα τυπικής διαδικασίας παιχνίδι.

Όλυμπος Γυμνού (Γιώργος Κρόκος): Μωραϊτης, Κηρύκος (75' Ζαχαριάς), Σακκής (80' Γιωρ. Κοτρογιάννης), Αντ. Ρουμπής, Θωμόπουλος, Τσίγκας (60' Βαγγ. Ρουμπής), Δημ. Ντούρμας, Ρωμανός, Αν. Αργύρης (67' Σπ. Αργύρης), Αντ. Κοτρογιάννης, Σταματούκος.

Απόλλων Ερέτριας (Δημήτρης Βαλκάνος): Ερ. Τόρα, Μετσανάι (67' Ρούσσος), Καρβελάς, Βελαέτης, Σμπιλήρης, Καλοχωρίδης (60' Τρεγκάι), Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης, Αγραφιώτης, Γκ. Τόρα (60' Μπαλόζι), Μώρος (72' Κικίδης).