Η Μακρυκάπα υποδέχτηκε την Αιδηψος και πήρε σημαντική νίκη που τους αφήνει μόνους στην τέταρτη θέση, όπου μαζί με τις Αρτάκη, Αυλωνάρι και Όλυμπο θα μονομαχήσουν για την τρίτη θέση.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34', όταν ο Σίδερης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ανάγκασε τον Μπαρμπούνη να διώξει και στην επαναφορά ο Καρκαλής με το κεφάλι έκανε το 1-0, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και 20 αγωνιστικά λεπτά αργότερα (54') εκτέλεση φάουλ του Κουτσαυλή κι ο Τσουμάνης με το κεφάλι έκανε το 2-0.

Οι δύο ομάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 78' ο Γλύκος, των φιλοξενούμενων, είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 90' ο Σίδερης αντίκρισε κι αυτός την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη).

Μακρυκάπα (Νίκος Κιαπέκος): Πουρνής, Λέκκας, Χασάνδρας, Αναστ. Καρκαλής, Τσουμάνης, Σηφάκης, Γκίκας, Σεχάι (59' Βουρδάνος), Μπαϊμπάκης (89' Στ. Στούμπος), Σίδερης, Κουτσαυλής.

Αιδηψός (Γιώργος Δημητρίου): Μπαρμπούνης, Φώτου, Καραγκούνης (76' Παπατζίκος), Γλύκος, Μ. Αναγνώστου, Σιρπτσιόγλου, Καπλανάι (51' Αθανασίου), Ν. Αναγνώστου (62' Στέκας), Μάρκου (71' Γοργομάτης), Τίτο Μπιμπάι, Στεργίου.