Ο Ελλήσποντος φιλόξενησε τα Κόσκινα και επικράτησε άνετα 3-0, βυθίζοντας κι άλλο τους φιλοξενούμενους.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι από νωρίς έδειξαν τις ορέξεις τους κι έχασαν πέναλτι στο 40' με τον Λάμπρου, που το απόκρουσε ο Τριανταφύλλου. Πέντε λεπτά αργότερα όμως κατάφεραν να βρουν τη λύση με τον Κούτρα που έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή κι έκανε το 1-0. και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ντεγιάννη που πήρε το ριμπάουντ από την προσπάθεια του Κατσικαβάλη, απόκρουσε ο Τριανταφύλλου, ενώ νωρίτερα είχαν και δοκάρι με τον Νάτση. Με το 2-0 οδηγήθηκαν οι ομάδες στα αποδητήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τα κουράγια να αντιδράσουν κι έτσι ο Ελλήσποντος σημείωσε και τρίτο τέρμα με τον Λάμπρου που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου (Γιάννης Καρβέλης): Αγριόδημος, Κατσικαβάλης, Κοντάκης (46' Νικολάου), Κουσερής (80' Μούστος), Κουτσαυλής (62' Πετρογιάννης), Νόνας, Νάτσης, Κούτρας, Λάμπρου, Ντεγιάννης, Φτούλης (72' Μπουρλίδης).

Κόσκινα (Σάκης Αθανασίου): Τριανταφύλλου, Μπεϊνόγλου, Καλαβρής, Δήμου, Κόλλιας, Αλευρίδης, Κοκκάλας, Παριανός (54' Ν. Δημολιάνης), Β. Δημολιάνης, Βλάχος, Μπασινάς.