Η Αιδηψός φιλοξένησε την Σκεπαστή στο ντέρμπι της Β. Ευβοίας. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ποιος είναι το "αφεντικό" κι έφυγαν με το διπλό, επικρατώντας με 4-0 των γηπεδούχων.

Ο Αγώνας

Η ομάδα της Σκεπαστής από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις της και μόλις στο 4' ο Ι.Β. Θαλασσινός έκανε το 1-0, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος όμως ήταν καταιγιστική σημείωσε άλλα τρία τέρματα. Η αρχή έγινε με τον Θ. Θαλασσινό που στο 64' έκανε το 2-0. Το 3-0 σημείωσε το Ι.Β. Θαλασσινός δέκα λεπτά αργότερα και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 84' ο Δ. Γερογιάννης.

Να σημειωθει πως απο το 80' οι γηπεδούοι έπαιζαν με 10 παίχτες εξαιτίας της αποβολής του Καπλανάι.

Το μόνο που θα μπορούσε να πετύχει η Αιδηψός ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής, όμως το Τ. Μπιμπάι νικήθηκε από τον Σωτηρόπουλο, από την "άσπρη βούλα".

Αιδηψός ( Δημητρίου): Ψαρράς, Στέκας, Καραγκούνης, Καππές, Γλύκος, Σαμπάι (70' Ν. Αναγνώστου), Καπλανάι, Μάρκου (70' Παπατζίκος), Φώτου (77' Α. Μπιμπάι), Τ. Μπιμπάι, Στεργίου.

Σκεπαστή ( Μπεκάκος): Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός (88' Π. Γερογιάννης), Ντέντης (58' Αγιασοφίτης), Καλλίτσης, Κωνσταντός, Καψάλας, Γεωργίου, Ι. Βασ. Θαλασσινός, Τηλιόπουλος, Θαν. Θαλασσινός (74' Δ. Γερογιάννης), Ζουζουλής (88' Τσούπρος).