Ο Απόλλωνας αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το γρήγορο τέρμα του Τζαμίχα, τελικά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μία σπουδαία νίκη μέσα στην Καστέλλα με 5-1 και να πάει με άλλον αέρα στο ντέρμπι κορυφής την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Λήλαντα Βασιλικού.

Ο Αγώνας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 14' ο Τζαμίχας έκανε το 1-0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 38' με τον Αγραφιώτη να κάνει το 1-1, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες της Ερέτριας ήταν καταιγιστικοί και σημείωσαν τέσσερα τέρματα.

Η αρχή έγινε με τον Μώρο στο 47' που έδωσε το προβάδισμα με 2-1 για τον Απόλλωνα. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Καλοχωρίδης και στο 58' έκανε το 3-1 και στο ίδιο λεπτό ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γκέρσι Τόρα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικο 5-1 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Μώρος στο 60' χαρίζοντας μία επιβλητική νίκη στην ομάδα του.

Καστέλλα (Γιάννης Παπαθεοδώρου): Κηρόπουλος, Τσούτσης (Τσιούνης), Κεχαγιάς, Κουρούπης, Μακρής, Μπασινάς, Βότσης (Χρυσικός), Γκίκας, Νικούλης, Τζαμίχας (Α. Ξυνογαλάς), Ζήσης (Αρχοντούλης).

 

Απόλλων Ερέτριας (Δημήτρης Βαλκάνος): Ερ. Τόρα, Μπαλόζι, Καρβελάς, Βελαέτης, Σμπιλήρης, Καλοχωρίδης (79' Ευγενίου), Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης (74' Ρούσσος), Αγραφιώτης, Γκέρσι Τόρα (74' Κικίδης), Μώρος (63' Τρεγκάι