Η Μικτή Ευβοίας επικράτησε 2-0 της αντίστοιχης Ηπείρου στη Ναύπακτο και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη φάση των Ομίλων για το Regions' Cup.

Ο αγώνας

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Θανάση Γουρνά ήταν καλύτερη και δύο φορές έφτασε κοντά στο γκολ, όμως οι Καραντάκης και Καραμπάς δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κόρτση.

Στην επανάληψη οι Ευβοιώτες κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Μήτρου στο 65'.

Η Μικτή Ηπείρου προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ο Ντουμάνης ήταν εκεί και κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Στο 73' η κατάσταση δυσκόλεψε για την ομάδα της Εύβοιας, καθώς ο Καλλίτσης αποβλήθηκε από την αναμέτρηση, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Παρά το αριθμητικό μειωνέκτημα η Μικτή Ευβοίας δεν το έβαλε κάτω και δέκα λεπτά αργότερα ο Μήτρου κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Καραμπάς, που ευστόχησε κάνοντας το 2-0 και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του νομού μας.

Μικτή Ευβοίας (Θανάσης Γουρνάς): Ντουμάνης, Ντούρμας, Πιλάτης, Καλλίτσης, Καραμπάς, Σηφάκης, Κούρτης, Θαλασσινός Ι. του Β., Καραντάκης, Μάνος Αναστασίου, Ανδρέας Μήτρου (Παπαδάκης, Σίδερης, Γεωργίου, Κότσαρης, Μπελίτσος, Ζουρμπούλης, Μωραΐτης).

Μικτή Ηπείρου (Ανέστης Ζώης): Κόρτσης, Μαρμούτας, Παππάς, Λιγζάρας, Γεωλγάσης, Πλιτσινάρης, Χριστακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Νούγιας, Τσουμάνης, Αθωνίτης (Σιαπίτσας, Νεφρός, Δημόπουλος, Γεωλγάσης, Κομπίλας, Ζήσης, Ανανιάδης).