Ο Λήλας υποδέχτηκε τον Ελλήσποντο, με την ομάδα του Βασιλικού να επικρατεί με 2-0, χάρις τα τέρματα του Δημήτρη Αγγελάτου. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 της Ερέτριας στο Αυλωνάρι, έφερε τον Λήλα μία ανάσα από τον Απόλλωνα, καθώς η διαφορά των τριών βαθμών που τους χωρίζει, μειώθηκε στον ένα κι όλα δείχνουν πως το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, όπου η Ερέτρια υποδέχεται τον Βατώντα και ο Λήλας αντιμετωπίζει την ουραγό ΑΕΚ.

Ο Αγώνας

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βγήκαν πιο ορεξάτοι και σημείωσαν δύο τέρματα (ένα στην αρχή κι ένα στο τέλος) με τον Δ. Αγγελάτο κι ελπίζουν σε στραβοπάτημα της Ερέτριας την τελευταία αγωνιστική, ώστε να στεφθούν αυτοί πρωταθλητές και να πάρουν το εισιτήριο για την Γ΄Εθνική.

Λήλας Βασιλικού (Λάμπρου): Μπιμπάι, Τζάβρας, Βρεττός (86΄ Τσούρα), Καρλατήρας, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Γ. Αγγελάτος (69΄ Κατσίμπρας), Καραχάλιος, Τσομπάνης (46΄Σεινταράση), Μαστροκώστας (92΄Παλόγος), Δ. Αγγελάτος.

Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου ( Καρβέλης): Αγριόδημος, Κατσικαβάλης, Κοντάκης, Κουσερής (64΄ Μπαμπόζι), Κουτσυβλής, Νόνας, Νάτσης (46' λ.τ. Μούτσος), Φτούλης (80΄ Ράλης), Λάμπρου, Κούτρας, Ντεγιάννης (42΄ Πσεπριόρα).