Η Μικτή Ευβοίας στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι επικράτησε με 7-6 της αντίστοιχης Ξάνθης στο γήπεδο της Τσαριτσάνης και πλέον οδεύει για την Ουαλία, όπου και θα αντιμετωπίσει τις ομάδες των Σκοπίων, της Σουηδίας, αλλά και της οικοδέσποινας Ουαλίας.

Ο αγώνας

Η ομάδα της Εύβοιας μπήκε δυνατά και απείλησε πρώτη στο 13' με το σουτ του Καλοχωρίδη. 

Η Ξάνθη αντέδρασε και με μακρινά σουτ προσπάθησε να απειλήσει τον Ντουμάνη. Στο 18' φάουλ του Ταχτσίδη, απόκρουσε ο Ντουμάνης και τρία λεπτά αργότερα ο Μήτρου με ανάποδο ψαλίδι δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30' ο Ιδομενέας Αναστασίου με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο και έξι λεπτά αργότερα εκτέλεση κόρνερ για την Ξάνθη, κεφαλιά του Πέτρου Σαρηγιαννίδης, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 42' σουτ του Καραντάκη η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και στη συνέχεια προσέκρουσε στο οριζόντιο και κατέληξε κόρνερ και στο 45' ο ίδιος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πανομοιότυπο με το πρώτο και στο 61' σουτ από πλάγια θέση του Μήτρου, έδιωξε σε κόρνερ ο Ρούφος και στη συνέχεια ο Ντούρμας έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε άουτ.

Στο 70' γυριστό του Μήτρου, ο Ρούφος πάλι έδιωξε εκπληκτικά. 

Από κει κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε με την κανονική διάρκεια του τελικού να λήγει 0-0.

Με την έναρξη της παράτασης η Ξάνθη απόλεσε μία ευκαιρία με τον Κοτόπουλο από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ και στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 107' σουτ του Καραντάκη, μπλόκαρε ο Ρούφος.

Η παράταση δεν έβγαλε νικητή και από κει και πέρα ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Τα πέναλτι

1-0 Στ. Τουργαίδης

1-1 Καραμπάς

2-1 Αλ. Σαρηγιαννίδη

2-2 Ντούρμας

3-2 Καραγκιόζης

3-3 Μπαλόζι

3-3 Ταχτσίδης αποκρούει ο Ντουμάνης

3-3 Μήτρου άουτ

4-3 Κωφίδης

4-4 Ντουμάνης

5-4 Γ. Μπουνταγκίδης

5-5 Καλλίτσης

6-5 Αλ. Μπουνταγκίδης

6-6 Παπαδάκης

6-6 Κοτόπουλος αποκρούει ο Ντουμάνης

6-7 Πιλάτης

ΕΠΣ Εύβοιας: Ντουμάνης, Τζάβρας, Πιλάτης, Μπαλόζι, Καραμπάς, Καλοχωρίδης, Κούρτης (88’ Μετσανάι), Ιδ. Αναστασίου (115' Παπαδάκης), Καραντάκης (119' Καλλίτσης), Ντούρμας, Μήτρου.

 

ΕΠΣ Ξάνθης: Ρούφος, Αλ.  Μπουνταγκίδης, Αλ. Σαρηγιαννίδης  Ταχτσίδης, Κούτρας, Μαυρόπουλος, Λαζαρίδης (54’ Καραγκιόζης), Ιωαν. Μπουνταγκίδης, Πετρ. Σαρηγιαννίδης (116' Κωφίδης) , Γκέκας (78’Στ.  Τουργαΐδης), Κατσής (61’ Κοτόπουλος).