Η Ερέτρια κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-2018, με την νίκη  με 4-0 επί του Αστέρα Βατώντα και από του χρόνου θα κάνει το ντεμπούτο του στην Γ' Εθνική.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι από νωρίς θέλησαν να καθαρίσουν την αναμέτρηση για να μην μπουν σε περιπέτειες, καθώς ο ένας βαθμός που τους χώριζε από τον Λήλα, τους ανάγκασε να ζητήσουν επιτακτικά τη νίκη.

Έτσι στο 10' ο Αγραφιώτης έκανε το 1-0 και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γκέρσι Τόρα που με δύο δικά του τέρματα (28' και 30') έκανε το 3-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου κι έφερε την ομάδα του να είναι αγκαλιά με τον τίτλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό τους και πανηγύριζαν για τον τίτλο και στο 89'ο Βελαέτης ολοκλήρωσε το πάρτι τίτλου για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0, για τον Απόλλωνα.

Απόλλων Ερέτριας (Δημήτρης Βαλκάνος): Ερ. Τόρα (69' Α. Μητακίδης), Μετσανάι, Σμπιλήρης, Βελαέτης, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης (48' Κικίδης), Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης, Αγραφιώτης (58' Γ. Μπασινάς), Γκ. Τόρα (58' Ρούσσος), Μώρος.

Αστέρας Βατώντα (Σταύρος Σταθαράς): Ι. Σταθαράς, Γούσιας (46' Μαμτζαδέριας), Μαρμαρινός, Τσώκος, Ντούκα (52' Κοκοπίπης), Κηρύκος, Κούκα, Γούναρης, Μιχαηλίδης, Γιαννουκάκος, Νεσίμι.