Πρόσφατα εστεμμένος ως παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μαρόκο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άδραξε την ευκαιρία και πήγε στη γενέτειρά του όπου τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.


Στην πόλη Φούντσαλ της Μαδέιρα αποφάσισαν να τιμήσουν τον πιο γνωστό άνθρωπο του νησιού τους με ένα άγαλμα. Ο γλύπτης Ρικάρντο Βελόσα έβαλε όλη του την τέχνη δημιουργώντας ένα αντίτυπο του Πορτογάλου αστέρα ύψους 3μ40εκ. ύστερα από πρωτοβουλία του Μουσείου "Ρονάλντο" ως φόρο τιμής στον καλύτερο πάικτη στον κόσμο.

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα να έχω ένα άγαλμα στη διάρκεια της ζωής μου» είπε μπροστά σε χιλιάδες κόσμου ο 29χρονος Πορτογάλος και συνέχισε λέγοντας «είμαι πολύ περήφανος από αυτή την τιμή, η οποία είναι κίνητρο για να συνεχίσω τον δρόμο μου και να κερδίσω περισσότερα τρόπαια και τίτλους»

Κάποιοι βέβαια, οι πιο παρατηρητικοί, πρόσεξαν ένα συγκεκριμένο σημείο του αγάλματος, θεωρώντας ότι το άγαλμα είναι αρκετά υπερβολικό στον... καβάλο. Ίσως να... δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες από τον ίδιο τον Ρονάλντο όταν αισθανόταν ενθουσιασμένος για κάτι.

pamesports.gr