Παρελθόν από το ΑΠΟΕΛ αποτελεί ο Γιώργος Δώνης μετά και τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν ομάδα και προπονητής!

 

Σύμφωνα με Κυπριακά site ο χωρισμός των δύο πλευρών επήλθε μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα που είχαν συνέπεια την απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα καθώς και κάποιες μεταγραφές παικτών που δεν βγήκαν όπως αυτή του Παπάζογλου.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«H εταιρεία ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Δώνη».

 

Η ανακοίνωση του Γιώργου Δώνη:

«Η συνεργασία μου με τον ΑΠΟΕΛ ήταν απο τις καλύτερες που είχα στη καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτό την διοίκηση της  ομάδας. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, τους αντιπροέδρους Βάσσο  Ηλιάδη και Χάρη Φωτίου αλλά και τον υπεύθυνο των οικονομικών θεμάτων Γιάννη Δημητρίου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα θελω να ευχαριστήσω και τον team manager Γιώργο Σαββίδη. Ένας άνθρωπος που ήταν συνεχώς δίπλα μου και θεωρώ ότι είναι η ψυχή της ομάδας.Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για αυτό τον υπέροχο 1,5 χρόνο που μου χάρισαν. Επίσης επιθυμώ να ευχαριστήσω  και την προηγούμενη διοίκηση που με έφερε στην ομάδα. Ευχαριστώ  ολο το προσωπικό του Αρχαγγέλου, τον γιατρό της ομάδας, το ιατρικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τον μεταφραστή  της ομάδας καθώς και το προσωπικό  των γραφείων της εταιρείας.  Και φυσικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ προς  τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που είναι πολύ μεγάλος. Ως τελευταίο θα ήθελα να πω ότι από δω και περα ο ΑΠΟΕΛ θα έχει έναν μόνιμο υποστηρικτή και αυτός θα είναι ο Γιώργος Δώνης».

Μετά και τη λύση συνεργασίας των δύο πλευρών και με το Μίτσελ στον Ολυμπιακό να είναι μετέωρος δεν άργησαν να βγούνε οι φήμες περί Γιώργου Δώνη και Ολυμπιακού.