Η ομάδα της Χαλκίδας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τριγλία Ραφήνας, ενώ ο Ταμυναϊκός θα υποδεχτεί στο Αλιβέρι τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της  Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες της Εύβοιας, θέλουν να ανακάμψουν, μετά τις ήττες τους από Αιολικό και Ερμή Κιβερίου, την δεύτερη αγωνιστική και αισιοδοξούν για μία εικόνα ανάλογη ή και καλύτερη με την πρώτη αγωνιστική, όπου είχαν επικρατήσει, η Χαλκίδα με 2-1 του Παναργειακού, στο Άργος κι ο Ταμυναϊκός στο Αλιβέρι, της Τριγλίας με 3-0.

Απουσίες αντιμετωπίζουν και οι δύο ομάδες, μιας κι από την Χαλκίδα θα λείψει ο Μπουσινάκης, με τον γνωστό του τραυματισμό, που κληρονόμησε από τον φιλικό με την Προοδευτική το καλοκαίρι, ενώ από τον Ταμυναϊκό θα απουσιάσει ο Φυσσαράκης, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τον προηγούμενο αγώνα, στην ήττα με 4-1, με τον  Ερμή Κιβερίου, που πραγματοποιήθηκε στο Άργος.

Στα δύο στρατόπεδα επικρατεί αισιοδοξία για τη νίκη κι όλοι περιμένουμε από τις δύο ομάδες μας να βγάλουν την Εύβοια ασπροπρόσωπη στη μάχη του 7ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.