Η Χαλκίδα των πολλών διοικητικών προβλήματων δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της, καθώς ήρθε ισοπαλία 1-1 με την Τριγλία Ραφήνας, που την βάζει σε περιπέτειες, καθώς έχει δύο δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε Κιβέρη και Διαγόρα.

Ο αγώνας

Ο ΑΟΧ είχε την κατοχή, με τους παίχτες του να έχουν πρόβλημα στην τελική πάσα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν και συγκεκριμένα στο 8'  με τον Κογιό, που η προσπάθεια του δεν ανησύχησε τον Ντουμάνη.

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 38' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά, με τον Ιωσήπου να διώχνει. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ανέστη στο 44' να δοκιμάζει ένα σουτ, χωρίς να βρίσκει στόχο.

Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Τριγλία να βρίσκεται στο προσκήνιο και ο Αμπντουραχμάνι έχασε κλασσική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ότι δεν κατάφερε η Ραφήνα, πέτυχε ο ΑΟΧ και συγκεκριμένα στο 48'. Ατομική ενέργεια του Πολίτη, που βρήκε τον Ανέστη κι ο τελευταίος με διαγώνιο συρτό σουτ έκανε το 1-0.

Από το 60' και μετά κι όσο περνούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι έμεναν από δυνάμεις, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να παίρνουν την πρωτοβούλια των κινήσεων και στο 68' ο Ιγκλαντίν, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΑΟΧ και διαμόρφωσε το 1-1.

Στη συνέχεια οι παίχτες της Τριγλίας δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν κι ο αγώνας οδηγήθηκε στο τελικό 1-1, που χάρισε έναν βαθμός στην ομάδα της Χαλκίδας.

Χαλκίδα (Δημ. Λύκος): Ντουμάνης, Θωμάς, Βαλκάνος (77' Μακρής), Καραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης, Ντελέκος, Ανέστης, Πολίτης, Τσίγκρος, Μιχελής.

Τριγλία Ραφήνας (Φ. Θανέλας): Ιωσήπου, Καμβίσης, Τσαγκάρης, Νικολακόπουλος, Τσακίρης, Καραγιάννης, Βατίστας (60' Ιγκλαντίν), Κογιός, Αμπντουραχμάνι, Ντάφλας, Βουτσιώτης.