Η Χαλκίδα που παραπαίει, γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τον Ερμή Κιβερίου με 4-0, με τον παλιό της γνώριμο, Δημήτρη Βεζιρτζόγλου να σημειώσει το πρώτο και το τελευταίο τέρμα στο "κουφάρι" που παρουσιάστηκε ως ΑΟ Χαλκίς. Η ήττα αυτή βάζει σε περιπέτειες πλέον την ομαδα του ΑΟΧ, καθώς υπάρχει ορατός ο κίνδυνος του υποβιβασμού, αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα.

Ο αγώνας

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΧ ήταν σχετικά καλύτερος  και δημιούργησε τρεις καλές φάσεις με τους Ταυταρίδη (20', 24') και Καραμπά (32'), χωρίς όμως να βρουν στόχο, με το 0-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κουτσοδήμος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βεζιρτζόγλου στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0, σε μία φάση που χρειάστηκε η βοήθεια του λάισμαν, καθώς έδιωξε μέσα από την γραμμή αμυντικός του ΑΟΧ.

Στο 60' ατομική ενέργεια του Κουτσοδήμου, ο Ντουμάνης απόκρουσε ενστικτωδώς και στην επαναφορά Τσελάνι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα για να αντιστρέψουν την κατάσταση και το πλήρωσαν στο 85' Γάλας και Βεζυρτζόγλου συνδυάστηκαν και ο πρώτος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα νέα προσπάθεια του Γαλά, ο Ντουμάνης απόκρουσε.

Στο 90' ο Μαρίνης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βεζυρτζόγλου βγήκε μόνος του απέναντι από τον Ντουμάνη και διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

Ερμής Κιβερίου (Γ.Διαμαντής): Παλιγγίνης- Τσελάνι, Παππάς, Χατζόπουλος, Ζίου- Γάλας (89’ Γιάννος), Μουσταφά (80’ Χουσελάς), Μαρίνης, Κουτσοδήμος- Μπιτζής (65’ Παπαϊωάννου), Βεζυρτζόγλου.

 

Χαλκίδα (Λύκος): Ντουμάνης- Βαλκάνος (82’ Μακρής), Γεωργίου, Καραμπάς, Θωμάς- Εμέκα (70’ ΧΖαλιώτης), Ταυταρίδης, Ντελέκος- Πολίτης, Ανέστης, Τσίγκος (60’ Μιχελής).