Η Χαλκιδα γνώρισε βαριά ήττα εχθές με 4-0 από τη Θύελλα Καμαρίου, στα πλαίσια της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Αθλητικός Όμιλος Χαλκίδας ταξίδεψε στη Σαντορίνη με μόλις 5 βασικούς ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα, καθώς οι υπόλοιποι απέχουν από τις προπονήσεις εξαιτίας οφειλών της Διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές  της ομάδας, ενώ οι υπόλοιποι που ακολούθησαν την αποστολή ήταν παίχτες από την ομάδα νέων.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κάνουν "πάρτι" στην εστία του Ντουμάνη  και να επικρατήσουν άνετα με το ευρύ σκορ. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Αρβανίτης στο 13' που έκανε το 1-0 και το 2-0 διαμόρφωσε ο Μαυρομάτης στο 35', που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52' ο Αποστολίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Μαυρομάτης, στο 69'.

Η ομάδα της Σαντορίνης με το αποτέλεσμα αυτό προκρίθηκε στην επόμενη φάση του 7ου Ομίλου και θα αντιμετώπισει την ΑΕ Βαθυλάκκου, ενώ για την ίδια φάση, η Θύελλα Ραφήνας, που απέκλεισε τον Αιολικό με 2-0 στην παράταση, θα έρθει αντιμέτωπη με το νικητή του ζευγαριού Αργοναύτης Νέας  Κίου-Δάφνη Δαφνώνα, που θα διεξαχθεί στις 18/4.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Τσουκαλάς, Λυγνός (71′ Νομικός), Δημητρακόπουλος (62′ Λύκος), Μαντούσης (62 Δαβιλας), Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Μαυρομάτης (70′ Παγια), Αποστολίδης, Αρβανίτης.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Δημήτρης Λύκος) Ντουμάνης, Ρογαλίδης (65′ Ζιζόλι), Πατερίτσας, Βελής, Μιχελής, Εμέκα, Μιρτέζα, Μετοχιάτης (86′ Αυλωνίτης), Κουτσαυλής (55′ Παπαγεωργίου), Πολίτης, Παπαδάκης.