Έπειτα από το ντέρμπι που δεν έγινε μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και την πιθανή τιμωρία του Δικέφαλου του Βορρά, με αφαίρεση τριών βαθμών, 2-3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο από 6000-80000€, βάσει του άρθρου 15 παρ. 3ε. καθώς και την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, η βαθμολογία πιθανότατα θα αλλάξει, μιας και αναμένουμε την έκβαση των δικαστικών υποθέσεων, τόσο του ντέρμπι, όσο και της ποινής του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και για τα επεισόδια στο  Γιάννενα - ΠΑΟΚ.

Εάν ισχύσουν τα δεδομένα αυτά η βαθμολογία θα αλλάξει και θα έχουμε πρώτη την ΑΕΚ με 51 βαθμούς κι ακολουθούν ο ΠΑΟΚ με 49, ο Ολυμπιακός με 46 και Ατρόμητος 43.

Με 7 αγωνιστικές να απομένουν η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει τις ομάδες: Πανιώνιος (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), Πλατανιά (εκτός), Λεβαδειακό (εντός), Κέρκυρα (εκτός) και Απόλλων Σμύρνης (εκτός).

Ο ΠΑΟΚ έχει: Αστέρα Τρίπολης (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Πανιώνιο (εντός), Ξάνθη (εντός), Παναθηναϊκός (εκτός) και Πλατανιά (εντός).

Τέλος το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι : Παναθηναϊκός (εντός), Πλατανιάς (εκτός), Λεβαδειακός (εκτός), Κέρκυρα (εντός), Απόλλων Σμύρνης (εκτός), Παναιτωλικός (εντός), Γιάννενα (εκτός).